Dostava

Usluga dostave narudžbe na Vaš kućni prag.

Dostava je moguća na području čitave Hrvatske, a pošiljke dostavljamo putem našeg partnera GLSa.

U većini slučajeva dostava traje jedan do tri dana osim za otoke gdje se dostavlja prema redu vožnje za otočna mjesta. Dostava se vrši radnim danima od ponedjeljka do petka.

Jedna od zanimljivih usluga koje nudimo jest plaćanje pouzećem, odnosno plaćanje dostavljaču u trenutku kada preuzimate Vašu narudžbu od dostavljača. Na taj način u potpunosti pojednostavljujete kupnju, a to je posebno korisno za mala mjesta i ruralna područja.

Sve kupce pozivamo da prilikom preuzimanja narudžbe provjere sadržaj pakiranja kako uvijek postoji mogućnost od nenamjerne štete prilikom transporta, te da nam istu bez odgađanja prijave.

U slučaju da se odlučite naručiti nešto kod nas, a iznos Vaše narudžbe prelazi 500 kn, u tom slučaju dostava je potpuno besplatna neovisno o lokaciji na kojoj se nalazite.

Za dostavu narudžbi čiji iznos ne prelazi 500 kn naplaćujemo trošak dostave od 25 kn (GLS).

Za sve informacije vezane uz status Vašeg pakete, ugovaranje dostave ili same informacije o terminima isporuke možete posjetiti stranicu našeg partnera GLSa.

Pronađite najbolje za Vaš dom, stan ili apartman.

Home Style je savršena web stranica za uređenje i opremanje Vaših objekata proizvodima vrhunske kvalitete. Velik izbor proizvoda kuhinjskog tekstila do tekstila za spavaće sobe. Stolnjaci, deke, popluni, plahte i drugo. Više od 200 proizvoda u ponudi.
Your Saved Item (0)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.