Navlaka za trosjed, dvosjed i fotelju

Navlaka za trosjed, dvosjed i fotelju

Kategorija: Navlake
Šifra proizvoda: 268
Dostupno
400,00 kn
Postavite pitanje o ovom proizvodu

Opis

40% pamuk, 40% poliestersko vlakno i 20% elastin.

Elegantne, praktične i funkcionalne navlake uljepšati će svaki dnevni boravak. Lako se postavlja i skida. Perivo u perilici na 30stupnjeva.Navlake su rastezljive u širinu za trosjed do 2.3m za dvosjed do 1,9m i za fotelju do 1.1m mjereno s vanjske strane  od jednog naslona za ruke do drugog naslona za ruke . Također je bitno da je naslon klasicnog oblika ne širi od 30cm te garnitura treba imati prorez između sjedišta i naslona za leđa te između sjedišta i naslona za ruke kako bi mogli fiksirati navlake . 

Također je bitno da je naslon klasicnog oblika ne širi od 30 cm te garnitura treba imati prorez između sjedišta i naslona za leđa te između sjedišta i naslona za ruke kako bi mogli fiksirati navlake .

Pronađite najbolje za Vaš dom, stan ili apartman.

Home Style je savršena web stranica za uređenje i opremanje Vaših objekata proizvodima vrhunske kvalitete. Velik izbor proizvoda kuhinjskog tekstila do tekstila za spavaće sobe. Stolnjaci, deke, popluni, plahte i drugo. Više od 200 proizvoda u ponudi.
Your Saved Item (0)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.