Reklamacije

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje kurirskom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku najkasnije 7 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu tvrtke LUKA, obrt za trgovinu, vl. Jana Dominković; Ul. 29. Rujna 40, Predavac 43000 Bjelovar  sa naznakom – Povrat robe.

Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložena kopija računa, pisana obavijest o raskidu ugovora sa brojem računa na koji da izvršimo povrat sredstava, u suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi. Povrat robe isključuje robu na akciji i robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža.

Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat će biti odbijen.

Troškove transporta snosi kupac.

Ne odgovaramo za krivo naručenu robu.

Povrat mora biti unaprijed dogovoren.

Prema čl.8.st.2 Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07, 79/09, 89/09).


Kupac može pismeni prigovor uputiti prodavatelju na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Prodavatelj se obavezuje pismeno odgovoriti u zakonskom roku od 15 dana.

Reklamacije na: stolnjake, ručnike, plahte, navlake, nadstolnjake, krep posteljine i deke.

Reklamacije se uvažavaju rokovima kako slijedi:

Stolnjaci - 15 dana
Ručnici - 15 dana
Plahte - 15 dana
Navlake - 15 dana
Nadstolnjaci - 15 dana
Krep posteljine - 15 dana
Deke - 15 dana

uz predočenjeg originalnog računa i uz pismeno obrazloženje uzroka reklamacije proizvoda. Roba mora biti vraćena u originalnoj i neoštećenoj ambalaži s kompletnim priborom i dokumentacijom. Jamstveni rok počinje teći sa danom isporuke. Kupac može ostvariti pravo na jamstvo ukoliko se pridržavao priloženih naputaka o uporabi proizvoda.

Pronađite najbolje za Vaš dom, stan ili apartman.

Home Style je savršena web stranica za uređenje i opremanje Vaših objekata proizvodima vrhunske kvalitete. Velik izbor proizvoda kuhinjskog tekstila do tekstila za spavaće sobe. Stolnjaci, deke, popluni, plahte i drugo. Više od 200 proizvoda u ponudi.
Your Saved Item (0)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.